11 maart 2017

Korfbalkampioenen bij SVO.

De meiden van SVO C1 hebben een erg goed zaalseizoen gespeeld. Veel spannende wedstrijden werden gewonnen waardoor het kampioenschap vorige week al binnen was maar op zaterdag 11 maart werd het uitgebreid gevierd na de laatste wedstrijd tegen Emos in Groesbeek,  die met 13-0 gewonnen werd! Bij terugkomst in Ooij stond de platte kar al klaar en volgde een triomftoer door het dorp.  Gefeliciteerd allemaal.  zie de foto’s 

 

 

SVO C1 korfbal zaalkampioenen.
Lange tijd stonden er 4 teams met evenveel punten bovenaan de zaalcompetitie. Halverwege moest SVO C1 nog tegen deze tegenstanders in cruciale wedstrijden. Tegen Nas en Diosa werd gelijk gespeeld maar die lieten tegen andere tegenstanders weer punten liggen. De ommekeer kwam in de super spannende wedstrijd tegen Vios die met 1 doelpunt verschil gewonnen werd in Oeffelt. Daarna hebben de meiden van SVO C1 geen steken meer laten vallen. De laatste 2 wedstrijden waren tegen hekkensluiter Emos die allebei overtuigend gewonnen werden en waardoor het kampioenschap een feit werd.
De meiden hebben het hele seizoen kei hard gewerkt in alle wedstrijden en het kampioenschap dus ook dik verdiend. Het was voor dit team al een tijdje geleden en door de verschillende wisselingen in het team duurde het even voordat de speelsters elkaar goed konden vinden in het veld. Door goede trainingen van Pim en Saskia en positieve coaching van Miranda en Nicole stond er in de zaal een echt team!
De supporters die, in grote getale, meegereisd waren naar Heuvelland werden de laatste wedstrijd getrakteerd op een waar korfbalfeest waarbij bijna iedereen de bal een keer in de korf gegooid heeft. Na de wedstrijd volgde de felicitaties en kregen alle meiden van hun ouders een prachtig trainingspak met hun naam erop zodat ze in het buiten seizoen mooi voor de dag kunnen komen.
In Ooij aangekomen stond er een mooi versierde platte kar klaar met wit-groene ballonnen en slingers en volgde er een lange rondgang door Ooij. Door het prachtige weer waren veel mensen buiten aan het werk en ontvingen de dames veel felicitaties onderweg. Daarna werd iedereen nog getrakteerd op iets lekkers in het clubhuis en konden de meiden moe maar voldaan gaan genieten van deze bijzondere dag! Gefeliciteerd allemaal en veel plezier en succes bij de veldcompetitie. (tekst Gerben Wulterkens)