11 maart 2017

Aanrijding St. Hubertusweg te Ooij

Zaterdagmiddag vond er een zware aanrijding plaats tussen twee personenauto’s op de St. Hubertusweg te Ooij. Een 83 jarige bestuurder van een personenauto kwam uit de richting van de verkeerslichten en kwam vervolgens nabij het bruggetje over ’t Meertje in botsing met de personenauto van een bestuurder uit Millingen aan de Rijn, die uit tegenovergestelde richting naderde. Beide auto’s draaiden tijdens de aanrijding om hun assen en kwamen in tegenovergestelde richting tot stilstand. Vooraf had de bestuurder van de auto, die richting Ooij reed, al de verkeersheuvel bij de verkeerslichten in de St. Hubertusweg geraakt en enkele andere personenauto’s op een haar na gemist. Het vermoeden bestaat dat deze bestuurder tijdens het rijden onwel is geworden. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  Het verkeer ondervond enige tijd overlast, maar kon na enige tijd via het fietspad verder geleid worden. zie de foto’s