5 januari 2017

Nieuwjaarsreceptie gemeente Berg en Dal

De gemeente Berg en Dal hield woensdagavond haar nieuwjaarsreceptie in Hotel het Millings Centrum in Millingen aan de Rijn. De receptie werd zeer druk bezocht. De gemeente had o.a. alle vrijwillige brandweermannen en hun partners uitgenodigd en dat waren er veel. Ook een aantal inwoners met een koninklijke onderscheiding waren speciaal uitgenodigd.  Diverse carnavalsverenigingen en schutterijen en andere verenigingen uit de diverse dorpen gaven akte de présence. In zijn nieuwjaarstoespraak  gaf burgemeester Slinkman aan dat de nieuwe gemeente serieus werk maakt van duurzaamheid. Ze gaat dan ook door met het vervangen veel de straatverlichting door LED verlichting en wordt het zwembad De Lubert energiezuiniger en bovendien wordt binnenkort de eerste energiecoöperatie opgericht. De muziek werd verzorgd door  St. Caecila uit Millingen. De burgemeester gaf aan dat de nieuwjaarsreceptie elk jaar in een ander dorp van de gemeente zal worden gehouden.Volgend jaar in het Afrikamuseum te Berg en Dal. zie de foto’s.