8 december 2016

Concert Vriendenbijeenkomst Kleine Bartholomeuskerkje Beek-Ubbergen

 Op vrijdagavond 16 december 2016 vindt in het Kleine Bartholomeuskerkje te Beek het traditionele concert plaats voor de Vrienden van het kerkje. Dit concert organiseert de Stichting als dank voor de steun die deze mensen geven aan het onderhoud van dit prachtige monument in het centrum van het mooie dorp Beek. Zo ook weer op deze vrijdagavond.dsc_6340nh-kerk-naam

Dan zal er een concert worden gegeven door drie onlangs afgestudeerde studenten -Jacqueline Arts (dwarsfluit) Lonne Pondman (viool) Masha Galperina (piano) – van het Conservatorium in Arnhem. In het deel voor de pauze zullen zij voornamelijk klassieke werken spelen, na de pauze een wat lichter programma waarin kerstrepertoire is verwerkt. Indien ook u dit concert in deze prachtige, sfeervolle tijd wilt bijwonen dan nodigen we u met deze daarvoor van harte uit. U kunt zich dan aanmelden bij onze secretaris de heer Ton Hoefnagel via zijn e-mail secretaris@bartholomeuskerkje.nl .Wat we van u vragen is om lid te worden van de vriendenkring van het kerkje. En daarmee bij te dragen aan het doel van de stichting: het behouden en onderhouden van dit belangrijke en sfeervolle monument. Met vriendelijke groet en graag tot 16 december! Namens het bestuur van de Stichting Kleine Bartholomeuskerkje, Arjan van Nistelrooij, voorzitter