28 november 2016

Kerstverlichting Hamersveld in Berg en Dal

Op 26 november is de kerstverlichting in de boom gehangen op het Hamersveld in Berg en Dal. Deze voortaan jaarlijkse traditie, die nu al voor de 2e keer wordt gedaan, is in 2015 begonnen op initiatief van Ron Heuveling en Fons Heems uit Berg en Dal. Via een crowdfunding, in samenwerking met “Bergendalsbloei”, is er voldoende geld opgehaald om de boom te kunnen vullen met zo’n 200 lampjes. De firma Bakker uit Groesbeek was zo aardig om een verreiker ter beschikking te stellen om de lampjes op een veilige manier in de boom te kunnen hangen.  Op 9 december om 18:00 uur zal de verlichting officieel in werking worden gesteld en onder het genot van wat Glühwein en andere kleine versnaperingen gaan branden.

img_2260kerstverlichting-naamjpg