27 november 2016

Missie voltooid bij de Ooijse Vrouwen Beweging.

Met een receptie t.g.v. het 70 jarig bestaan en het huldigen van de jubilarissen, een feestmiddag, voorafgegaan door een H. Mis in de H.Hubertuskerk van Ooij mmv pastoor Henk Janssen en een afsluitend diner in dorpshuis de Sprong in Ooij is er een einde gekomen aan 70 jaar Vrouwen Beweging in Ooij. Tijdens het feest werden 22 jubilarissen gehuldig. Zij waren tussen de 25 en 60 jaar lid. Annie Bartels-Mokkink (92) was het langste lid van de vereniging. Oud-wethouder Ria Barber reikte de jubilarissen hun cadeau uit. Tijdens de receptie gaven diverse verenigingen acte de presense. Namens de gemeente Berg en Dal was daar wethouder Sylvia Fleuren aanwezig. Dit jaar wordt de vereniging opgeheven, omdat er geen leden aanwas meer is en omdat er geen nieuwe bestuursleden gevonden kunnen worden. Daarmee is de missie van de Vrouwen Beweging voltooid.   zie de foto’s, deel 1 (kerk); deel 2; deel 3; deel 4; deel 5

  1. dsc_5886-jubilarissen-vbo-naam dsc_6124-vbo-naam

Jubilarissen 70 jarig bestaan Vrouwenbeweging Ooij 2016
25 Jaar

Mientje van Rens
Bets Vink

40 Jaar

Willy Corte
Wil Leensen
Lies Looyschelder
Nel van Steen-Groothuizen
Marian Leensen

50 Jaar

Ans Awater-Basten
Annie v/d Brink-Basten
Riet Engelen-Basten
Wilhelmien Hubbers
Mientje Hubbers
Leni Rikken
Ger Vink
Anneke Wessels

55 Jaar

Mientje Vermeulen
Nellie v.d. Brink-Awater
Doortje Verhoeven-Awater
Bets Braam- Rossen

60 Jaar

Annie v.d. Brink-Hendriks
Annie Bartels
Lies Derksen