27 november 2016

Beeks Mannenkoor

Zondag 27 november 2016 was een drukke dag voor het Beeks mannenkoor. ’s ochtends werd de hoogmis in Ooij opgeluisterd met onder andere Gregoriaanse adventszang en Gounod. Vervolgens werd in Beek het Caeciliafeest gevierd. Daarbij werden twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Toon Verploegen zingt nu 40 jaar bij het koor. Cor van Wageningen is 40 jaar organist en muzikaal leider van het koor. Er werden lovende woorden gesproken en pastoor Henk Janssen speldde de oorkonden op. Cor concludeerde dat de muzikale inspiratie van het koor uit een andere dimensie lijkt te komen. Onder het genot van een heerlijke lunch werden gezellig herinneringen opgehaald en werd druk gespeculeerd over de komende 40 jaar. Er is nog plaats voor een zanger. U kunt zich voor het mannenkoor aanmelden bij secretaris Jan Lintsen (024 3440186) en een repetitie op donderdagavond bijwonen.

SAMSUNG CSC