28 oktober 2016

Rabobank in Millingen gesloten.

De vestiging van de Rabobank op de hoek van de Heerbaan en de Prins Bernhardstraat in Millingen aan de Rijn is gesloten. Donderdag was deze voor het laatst open. Daarmee verdwijnt de Rabobank geheel uit het straatbeeld van de oude gemeenten Millingen aan de Rijn en Ubbergen. De twee laatste personeelsleden gaan op een andere locatie verder. Wel blijven de pinautomaat en de “sealbag-automaat”, waar ondernemers hun dagopbrengst in kunnen storten. De dichtstbijzijnde vestigingen van de Rabobank zijn nu in Nijmegen of in Groesbeek. De Rabobank van Millingen was sinds 2012 gevestigd in een nieuw gebouwd pand aan de Prins Bernhardstraat op de hoek van de Heerbaan. Daarvoor was ze gevestigd in een pand aan de Heerbaan, dat tweemaal werd verbouwd, voor het laatst in 1998.  Op de foto de Rabobank zoals ze was tot 2012 aan de Heerbaan. Op deze plek staat nu de nieuwe Aldi.
dscf2504-rabobank-madr-naam