6 september 2016

Afsluiting Open Teamtoernooi SVO tennis.

Zondag 4 september was de laatste dag van het Open teamtoernooi van SVO tennis in Ooij en tevens de prijsuitreiking. Ruim een week hadden diverse teams tegen elkaar gestreden met op de zondag de zinderende finales. De weergoden waren de organisatie gunstig gestemd en alleen de prijsuitreiking moest, als gevolg van een regenbui, binnen gehouden worden. Daar ook overhandigde de organisatie een cheque van 1500 Euro aan het bestuur van SVO tennis om te gebruiken voor de inrichting van het clubhuis na de a.s. verbouwing. De organisatie dankt alle sponsoren voor hun bijdrage aan dit toernooi. Dat zijn:  zie de foto’s 

DSC_2053 SVO tennis naam (Large)

 

Rijschool Eric van der Velden,  Plugro,  Spectades B.V., Wilbert Woning & Projectstoffering,  Basten Assurantiën & Makelaardij,  HPR Schilders & Onderhoud, De Karpettenhoek,  Burghouts Nijmegen bv,  Bike Totaal Jos van Hees, Kip Elektro Service B.V.,  Rabobank Rijk van Nijmegen, Horecabedrijf De Vink , Schildersbedrijf Michel Verriet, K3Delta, Total Service Station ’t Meertje, Gerald Arts Timmerwerken,  Jysk Bedden, Bloemisterij Semperflorens,  Micodo Transport B.V.,  JECS Keukens Leuth, Fysiotherapie Ooij,  M. Verheijen Staalconstructies,  Ooijs Moois, Huiskamercafé Oortjeshekken,  Hanos,  M.C. Gerritse Personenwagens, Tijssen cs Accountants en Adviseurs, Spar Supermarkt,  René Rutjes Bouwadvies, Verstegen Projecten