24 augustus 2016

Onthulling Nijmeegse Zonnebloemauto bij St. Maartenskliniek te Ubbergen

Op woensdagmiddag 24 augustus werd de Nijmeegse Zonnebloemauto bij de Sint Maartenskliniek in Ubbergen onthuld. De aangepaste rolstoelauto is te huur voor mensen met een lichamelijke beperking. De auto biedt hen bewegingsvrijheid. De huurder bepaalt namelijk zelf wanneer en waarheen hij gaat. Hij kan ook nog eens enkele familieleden of vrienden meenemen. En wat is er nou fijner, dan een dagje erop uit gaan? na een aantal toespraken door o.a. Mark van Houdenhoven, bestuursvoorzitter Sint Maartenskliniek, John Naborn, commercieel directeur van Welzorg Nederland en Frans Penninx, penningmeester van het Nationaal bestuur van de Zonnebloem werd de auto “onthuld” door Frans Penninx en Corrie Wentholt uit Beek, die tevens de eerste rit met deze nieuwe auto gemaakt heeft.  Voor informatie over de Zonnebloemauto: https://www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto/. zie de foto’s

DSC_8392 Zonnebloemauto naam