23 juli 2016

Aanrijding met 3 gewonden op de N325 in Ubbergen.

Bij een aanrijding op de Nieuwe Rijksweg, N325, tussen drie personenauto’s in Ubbergen zijn zaterdagmiddag drie personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen een bestuurster uit het Duitse Wyler achter op de auto van een man uit Oosterbeek reed, welke achteraan in de file (onstaan als gevolg van het feit dat veel 4Daagsegasten uit de polder vertrokken) stil stond. Door de klap belandde de auto van de Duitse vrouw op de andere rijbaan, waar ze frontaal op de auto van een Arnhemse bestuurster botste. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Deze heeft een van de slachtoffers naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De drie zwaar beschadigde auto’s zijn afgevoerd door bergingsbedrijf Houterman. De weg was lange tijd afgesloten en het verkeer werd via Persingen en de Rijksstraatweg omgeleid. De foto’s zijn van Hans Engelaar en Julian van Stee.
Foto RV Foto0476