17 juli 2016

Midzomerwijkconcert van Edelweisz

Muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal sloot vrijdagavond haar muziekseizoen af met het traditionele Midzomerwijkconcert. Dit gebeurt elk jaar op een andere locatie in Berg en Dal en deze keer was het in de Prins Mauritslaan. Het werd een gevarieerd programma, waarbij ook het publiek betrokken werd. Zo werden er steeds ballonnen kapot geprikt waarbij in iedere ballon een ander onderwerp zat. Zo mochten de aanwezige kinderen uit het publiek op de blokfluit hun kunnen vertonen en kregen Hilde, Lynn en Lieke hun certificaat uitgereikt. Een bijzonder woord van de oud-voorzitter Ger en een bloemetje van de nieuwe voorzitter Mariet was er voor Susan, die 10 jaar geleden gestart was met twee blokfluitgroepen voor de jeugd en door wiens toedoen veel Berg en Dalse kinderen interesse kregen voor de muziek en diverse jeugdleden daardoor zijn ingestroomd. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een zeer succesvolle opleiding met een groot aantal leerlingen op blokfluit, saxofoon, bugel, dwarsfluit, trompet, bariton en hoorn. Zij is met deze activiteit gestopt. Het werd een gevarieerd concert met veel publiek. zie de foto’s. DSC_7007 Edelweisz naam