17 mei 2016

Vermiste hondje Abby is weer terecht.

Het sinds  8 mei vermiste hondje Abby, dat was weggelopen bij de Bisonbaai in Ooij, is na 10 dagen weer terecht. Ad van Brandwijk van de Erlecomsedam in Ooij trof hem maandagmorgen in zijn tuin aan. Het hondje bleek nog gezond te zijn en is overgedragen aan de eigenaresse. En Ad wilde geen beloning!! De hele week hebben vrijwilligers de omgeving afgezocht, waarbij zoekhonden en drones werden gebruikt. Bedankt allemaal voor het zoeken en verdere inzet.IMG_3841 (2)

One Response to Vermiste hondje Abby is weer terecht.

  • Het was een verrassing dat ik het hondje mocht vinden van die mevrouw uit duitsland. Dat had ik niet zomaar verwacht. Ik ben blij dat het hondje bij haar bazinnetje terug is. Alle belangstellenden hartelijk bedankt, Ad Brandwijk, Erlecomsedam Ooij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.