17 mei 2016

Heilig Vormsel in Millingen aan de Rijn

Op maandag 16 mei, Tweede Pinksterdag, kregen 20 kinderen uit Millingen aan de Rijn en Kekerdom het sacrament van het Heilig Vormsel toegediend door Vicaris-Generaal Mgr. Dr. Ron van den Hout van het bisdom van ‘s-Hertogenbosch. Samen met Pastoor Eric Smits leidde hij deze Eucharistieviering in de Antonius van Paduakerk in Millingen aan de Rijn. De viering werd muzikaal opgeluisterd door Koor Ap/Art onder leiding van dirigent Frans Coerwinkel. Na afloop van de viering werden er diverse mensen bedankt voor hun medewerking aan dit gebeuren. De kinderen die het vormsel deden waren: Floor van den Brink, Sven Buil, Nyah Canters, Nele Dicks, Guusje Doorman, Sofie Driessen, Paul Gesthuizen, Carmen Haan, Kay Hanssen, Ralph Loock, Simone Peters, Owen Schenning, Kiki en Nick Tielkens, Thijs Tielkes, Ayse Toonen, Wesly Vergeer, Carice Verhoeven, Gitte Verhoeven en Misgana Tesfahuney Tekle. Foto: Erik Hell.Vormsel IMG_3920b