7 mei 2016

VVLK D1 Kampioen!

Zaterdag 7 mei is de D1 van VVLK in Leuth verdiend kampioen geworden. Net zoals bij de eredivisie hing het af van de laatste wedstrijd. Eén ding was zeker, als weDSC_6023 VVLK D1 naam zouden winnen waren we kampioen. Voor de wedstrijd was de spanning al voelbaar in de kleedkamer, het was erg stil! We moesten thuis aantreden tegen de D1 van de Groesbeekse boys. De week daarvoor hadden de Groesbeekse boys maar net verloren van onze rivaal de Treffers. Als we zouden verliezen waren we afhankelijk van de uitslag van de Treffers. We wilden het in eigen hand houden en gelijk vanaf het begin gingen we er goed tegenaan. Voor de rust was het 6-1. Kat in het bakkie dachten de spelers. Voor het enthousiaste publiek en de leiders/trainers werd het toch nog erg spannend toen de tegenstander zich goed terug vocht naar  6-3. Gelukkig werden de spelers op tijd weer wakker en werden er in de laatste minuten nog 3 doelpunten gescoord. Eindstand 9-3. Na de huldiging en een rondrit op de platte kar door Leuth was het feest  compleet. Helaas kon niet iedereen er bij zijn vanwege de vakantie. Toch zijn we met zijn allen kampioen geworden! Goed gedaan: Sebas, Bart, Lodewijk, Rens, Willum, Thijs, Dirk, Siem, Luuk, Fulin, Maurice, Bram, Luka, Daan, Tim, Abel en Mike! Tekst Nicolette Peters. zie de foto’s