30 april 2016

Sportinstuif op dinsdag 3 mei

Nog niet aangemeld voor de Sportinstuif op dinsdag 3 mei? MELD JE DAN NU AAN! Feestelijke opening om 10.00 uur en 13.00 uur. FREERUNNING – JUDO-TENNIS – BOOTCAMP- PANNA (VOETBAL) – TURNEN. AANMELDEN: Mail naar Sportinstuif@yahoo.com o.v.v:

  • naam, leeftijd, groep en school van het deelnemende kind
  • naam en telefoonnummer waar een ouder of verzorger op te bereiken is, mocht dit nodig zijn
  • eventuele bijzonderheden (bv. allergieën) De Sportinstuif is op sportterrein Alde Wetering in Beek. 10 uur tot 12.00 uur sportinstuif voor kinderen van groep 1 t/m 4.  Feestelijke opening om 10.00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent!
  • 13.00 uur tot 15.00 uur sportinstuif voor kinderen van groep 5 t/m 8.  Feestelijke opening om 13.00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent! Gezamenlijke start op het terrein van Tennisvereniging De Oorsprong. Aan het eind verzamelen we daar ook weer. Deelname is €3,- per kind. Ter plaatse te voldoen en graag zoveel mogelijk gepast betalen. Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en neem een tasje mee waar kleding in meegenomen kan worden bij het wisselen van activiteit.sportinstuif 3 mei 2016