24 april 2016

Giro d’Italia’s 1e bergetappe 2016: de Muur van Beek

Zondag vond de “eerste bergetappe” op de van Randwijckweg te Beek plaats in aanloop naar de Giro d’Italia 2016. Er waren in totaal 28 deelnemers.
We hadden in totaal 28 deelnemers. Ondanks de lage opkomst en het soms erg slechte weer (hagelbuien) was de organisatie tevreden. De deelnemers waren fanatiek en enthousiast. Omdat er veel enthousiaste reacties kwamen wilde organisatie zeker een 2de editie overwegen. Dan zoeken ze een minder drukke periode uit! Ook liet de organisatie weten dat de aandacht vanuit de media, Provincie en de gemeente overweldigend was. Namens de gemeente Berg en Dal was wethouder Sylvia Fleuren aanwezig. Men was tevens blij met alle hulp van de vrijwilligers en ondernemers die een steentje bijgedragen hebben. Na afloop konden de deelnemers op de foto met het promoteam van Giro Gelderland , die aanwezig waren met de “grote beker” waarop alle namen staan van de winnaars van de Giro. Bij deze een link naar de uitslagen: http://www.uitslagen.nl/ (evenement: Bergsprint De Muur van Beek, Beek (Berg en Dal) ) zie de foto’sDSC_8898 Giro naam