17 april 2016

Seizoensopening Struintuin in Beek.

Zaterdag 16 april was de seizoensopening van de Struintuin in Beek. Deze tuin, die een geweldige binding vormt tussen de bewoners, ging deze middag van start met werkzaamheden door de buurtbewoners. Sinds dit jaar hoort ook het bosje aan de weilandkant bij de Struintuin. Dat is het deel voorbij de brede watergeul. De activiteiten, welke volgden op de werkzaamheden van deze middag vonden deze keer bij de watergeul plaats. Er werd een touwbrug en een touwloze brug gebouwd en je kon er Fierljeppen. En daarbij bereikte niet iedereen droog de overkant. Karin en Johannes van den Bent  van pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg, voorzagen de mensen ook deze keer weer van heerlijke pannenkoeken, die ter plaatse bereid werden. zie de foto’s DSC_6055 struintuin naam