16 april 2016

Burgemeester Slinkman bezocht “de inloop” Polderkamer in Ooij

Inloop en ontmoeting in Ooij voor iedereen. Dat is waar de Polderkamer in dorpshuis de Sprong in Ooij voor staat. En dat is ook waar je op woensdagmiddag of vrijdagmiddag kunt lunchen voor 3 Euro per persoon. Burgemeester Mark Slinkman kwam daar vrijdagmiddag kennis maken met de bezoekers en de medewerkers van de Polderkamer en lunchte gelijk met hen mee. De warme maaltijd was ook deze keer DSC_5714 Ruud de Witte naamweer bereid uit verse producten door Ruud en Roos met assistentie van de vrijwilligsters Bets en Ans.   Hulde voor deze vrijwilligers Ruud de Widt (de kok), Roos Huberts (de gastvrouw),  Bets Canton (de vaste vrijwilligster) en Ans Lukassen. zie de foto’s DSC_5703 Polderkamer naam

Kom gezellig eens een kijkje nemen bij de inloop en ontmoeting in de Polderkamer van dorpshuis de Sprong in Ooij. “De inloop en ontmoeting” is iedere woensdag en vrijdag geopend van 10.00 uur tot 14.30 uur.  Op de woensdag kunt u om 13.30 uur voor 3 euro mee lunchen en dit kan zonder reservering. Op de vrijdag wordt er door Ruud en Roos een heerlijke warme maaltijd bereid en meehelpen mag. Voor deze maaltijd wordt 3 euro gevraagd. Voor de maaltijd van vrijdag kunt u zich aanmelden bij Roos Huberts-Fontein 06-14627831 of op de inschrijflijst die op de deur van de Polderkamer hangt.