15 april 2016

Robbie Hendriks uit Beek overleden.

Vanmorgen vroeg is op bijna 87 jarige leeftijd Robbie Hendriks uit Beek overleden. Wij wensen zijn vrouw Marian, de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De afscheidsviering voor Robby is in Yarden Uitvaartcentrum Beuningen , Rijk van Nijmegen,  Schoenaker 12 in Beuningen op 22 april om 14.00 uurDSC_1545  Robbie Hendriks (Small)

One Response to Robbie Hendriks uit Beek overleden.

  • Robbie was een trouwe klant van ons en kwam altijd zijn haring halen in zijn groene broodtrommel zonder uitjes . We hadden vaak even een gezellig gesprek . Wij wensen zijn vrouw en kinderen en klein kinderen heel veel sterkte met dit grote verlies .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.