24 maart 2016

Openingstoernooi “De Zilveren Kogels” in Ooij

Op zaterdag 19 maart 2016  werd bij petanquevereniging “De Zilveren Kogels” in Ooij het nieuwe Jeu de Boules seizoen geopend. Ondanks het matige weer was er een grote opkomst van 28 leden. Ze hebben  hebben op alle banen kunnen spelen en een ieder kon met 3 rondes strijden om als winnaar van de seizoenopening uit te komen. Het werd een spannende, maar vooral sportieve  wedstrijd, waarbij veel gelachen werd. De banen waren goed bespeelbaar. Zij waren vooraf dan ook door een aantal vrijwilligers bewerkt, zodat ze er speelklaar bijlagen.  Aan het einde van het toernooi  kon de voorzitter W. Heinen de winnaars bekend maken. Dit waren: 1 .Herman Leensen 29 punten (na loting); 2.Annie Arts 29 punten (na loting); 3. Wilma Hendriks 27 punten.  Herman Leensen maakte de foto’s. zie de foto’s.DSC_2468