24 maart 2016

Burgernet melding uit Beek.

BEEK-UBBERGEN – Op zondag 20 maart maakten diverse bewoners in Beek-Ubbergen een melding dat een oudere man een 13/14-jarig meisje tegen haar zin mee zou nemen. Politie heeft nog uitgebreid naar deze personen gezocht. Hierbij werd ook een Burgernetactie uitgezet en deze leverde diverse reacties op. Deze personen zijn tot op heden niet gevonden. Er is ook geen aangifte binnengekomen van een vermissing van een minderjarig meisje. Mocht u alsnog informatie over deze zaak hebben, dan verneemt de politie deze graag op het telefoonnummer 0900-8844 of bellen met Meld Misdaad Anoniem kan ook op 0800-7000. Het afloopbericht vermeldt: Helaas het meisje niet aangetroffen. Bedankt voor het uitkijken. We hebben 543 deelnemers bereikt. Nu komen er toch vragen uit de bevolking. Heeft iemand er meer van gehoord? De afloop?burgernet