13 maart 2016

Sponsormiddag en laatste thuiswedstrijd bij SVO’68

Het eerste elftal van SVO’68 sloot zondagmiddag het seizoen van thuiswedstrijden af met een 4-3 overwinning op het eerste elftal van Elsweide uit Arnhem. Het Ooijse elftal speelde met een “handicap” omdat 6 van de vaste spelers deze dag niet mee konden doen. Er werd met invallers gespeeld en zelfs de trainer had zich deze middag in tenue gestoken en speelde de gehele wedstrijd zelf mee. Het werd een “roerige” wedstrijd waarbij de scheidsrechter nog even het spel heeft stilgelegd. Dat het de laatste thuiswedstrijd was, heeft te maken met het wegvallen van 2 verenigingen uit de klasse en de onevenwichtige verdeling van thuis- en uitwedstrijden in beide competitiehelften. En omdat het de laatste thuiswedstrijd was heeft men er gelijk een feestelijk tintje aan gegeven. Zo waren alle sponsoren uitgenodigd en werd de nieuwe, door Maarten Winkels gemaakte website geïntroduceerd. De middag werd muzikaal omlijst door DJ en entertainer Danny Keurentjes. Voor de kinderen stond er buiten een springkussen opgesteld. zie de foto’s deel 1 ; deel 2 DSC_3762 SVO naam