14 februari 2016

Expositie aquarellen Najib Aslame in Kulturhus Beek

Vanaf 20 februari tot 30 april a.s. kunt u in de expositiegang van het Kulturhus en in de lounge bij de Bibliotheek op de 1e verdieping de aquarellen bekijken van Najib Aslame. Najib Aslame is geboren in Kabul, Afghanistan en heeft schilderles gehad in Alma-ata en aan de Willem de Koningacademie in Rotterdam.
Hij woont sinds 2005 in Beek-Ubbergen. Hij wandelt veel en laat ons zien via zijn aquarellen hoe hij onze omgeving beleeft. Onderwerpen van deze expositie: Beek, de polderlandschappen van Ooij en omstreken, en stadsgezichten van Nijmegen. U bent van harte welkom om zijn werken te komen bekijken in het Kulturhus van Beek wanneer deze geopend is.Aslame_01_IMG_5985

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.