30 januari 2016

Ooijse Wijkhelden van start.

Diverse plaatsen in Nijmegen en omgeving hebben al een tijdje “wijkhelden”. Kinderen die samen het vuil in hun buurt opruimen. Maar in Ooij waren ze nog niet. Tot nu. Want nu zijn er inmiddels 4 kinderen uit Ooij die zich hebben aangemeld voor het wijkheldenteam.  Tim Wieland, Niek Wieland, Mik Looijschelder en Noa Looijschelder zijn de eerste kinderen van het team die vanaf nu elke vrijdag een ronde doen om het zwerfvuil in hun omgeving op te ruimen. Zij doen dit onder leiding van Sandra Wieland-Jansen. Zij is de vaste  begeleidster van dit groepje. Maar ze hopen dat er nog een  aantal kinderen bij willen komen. Ze kunnen hiervoor contact op nemen met de Dar of als ze Sandra in het team willen kunnen haar bellen op tel. 0610686935.  Zij lopen iedere vrijdag na school een ronde om het afval te verzamelen en dat wordt door Sandra geregistreerd. De kinderen krijgen dan een leuk zakcentje aan het eind van de maand.DSC_7228 wijkhelden naam