30 januari 2016

Bingo bij de Ooijse Korfbal

De korfbalafdeling van SVO in Ooij hield vrijdagavond een bingo in het clubhuis de Kempkes welke erg druk bezocht werd. Een aantal jongens was speciaal gekomen om de gesigneerde bal van NEC te bemachtigen. Maar dat ging helaas niet door. Die ging naar een moeder, die ook een sportieve zoon heeft. De opbrengst ( met dank aan alles sponsoren) komt ten goede aan de jeugd van SVO korfbal. zie de foto’s DSC_7307 bingo naamSponsoren bedankt! : Spar Looijschelder Ooij, Siroen vlees b.v., Ooijs Moois, Restaurant de Thornsche Molen, Café/restaurant De Vink, Oortjeshekken, PCI Nederland, Roberto’s Pizza Party, Schapenhouderij Verriet, Bike totaal Jos van Hees, De Insteek Lohman, Hans de echte Bakker b.v., Baars fietsen, Slagerij van Ginkel, Beautysalon Lynn, Switch Haarmode, Autowas/Autoschade Nielen, Monique de kapper, Total ’t Meertje, NEC, HPR Schilders & Onderhoud, Bloemisterij Semperflorens, Marius DHZ Markt, Wolwinkel ’t Knotje, Simply Kicking, Lavér Optiek, Hubertus Sporthal, Het Molentje Bloem&tuin, Luut@home, Combi-Plant b.v., Haarstudio Sandra, JPS Advies in Wonen, Primera De Postkoets, Lukassen Produkties, Betuwe Express b.v., KIP Electro Service, Dorphuis De Sprong, Regiobank.