30 januari 2016

Ooijpolderteam houdt “snertactie”.

Het team Ooijpolder hield zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur een “erwtensoepactie” in de dorpen Ooij en Leuth. Bij de supermarkten van de Spar Looijschelder , maar ook aan huis, werden emmertjes erwtensoep verkocht. De weersomstandigheden waren niet zo best en soms regende het pijpenstelen, hetgeen bij menigeen de opmerking “snertweer” naar boven kwam. Maar de organisatoren waren tevreden met het behaalde resultaat. De netto opbrengst van 2000 Euro is bestemd voor de KWF, Alp d’HuZes. Organisator Marco Schel laat weten, dat er nog soep op voorraad is in de vriescel. Mochten mensen niet in de gelegenheid zijn geweest om te komen, laat het ons weten we komen het graag bij u bezorgen ( marcoschel65@gmail.com ). . zie de foto’s DSC_7370 erwtensoep naam