24 januari 2016

Geslaagd 13e dubbeltoernooi van de Kempkes Trophy 2016

Zaterdagmiddag vond in het clubgebouw van SVO’68 op het sportpark de Kempkes te Ooij het 13e dubbeltoernooi plaats van The Kempkes Trophy 2016.  Na een spannende strijd, waaraan 40 teams deelnamen, werd uiteindelijk het team van Bart vd Hulst en Joris Weeren de winnaar. Tweede werd het team van kadeem Schell en Jeffrey Vernooij en als derde eindigde het team van Pieter Stappershoef en Winston Vink.  Het team van René Maas en Jesse Leenders kreeg de prijs voor de “Grootste verrassing”. De organisatoren, Bart Willems en Robbin Koks, die beiden vorig jaar al afscheid genomen hadden maar er dit jaar toch weer bij waren, namen nu definitief afscheid en werden elk bedankt met een boeket bloemen. Hun opvolgers zijn Steve, Jeffrey en Daan. zie de foto’s DSC_5419 Kempkes Trophy dubbel naam