19 december 2015

Afscheid van een bakkersechtpaar.

Het was vandaag een komen en gaan van klanten in de winkel en achter in de bakkerij van Cees en Annemarie Hendriks aan de Rijksstraatweg in Beek. Voor de laatste keer werd daar door Cees brood gebakken en veel klanten namen de gelegenheid waar om hun dankbaarheid te tonen aan de bakker en zijn vrouw, die zoveel jaren klaar hebben gestaan voor de Beekse gemeenschap. Vandaag komt/kwam daar een einde aan en worden de deuren van de bakkerswinkel voorgoed gesloten. Een emotioneel moment, dat gepaard ging met champagne en allerlei lekkernijen. Er werd zelfs nog een serenade gebracht door “Batavorum Pipes and drums” zie de foto’s DSC_6824 Hendriks naam.

One Response to Afscheid van een bakkersechtpaar.

  • Zelfs in Oostenrijk (Kärnten) ligt nog een heerlijk brood van Kees en Annemarie te wachten, met de Kerst wordt het gegeten. Jammer dat ze dicht gaan, maar de rust is hen ook van harte gegunt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.