14 december 2015

Kerstconcert Politiekapel GLZ en Koor Ochaarm.

Zondagmiddag hield de politiekapel Gelderland-Zuid een gezamenlijk Kerstconcert onder de naam “Kerstconcert voor de Vrijheid” , samen met het koor Ochaarm in de Goede Herderkerk in het Nijmeegse Neerbosch Oost. De kerk zat niet vol, maar de de aanwezigen konden genieten van een prachtig concert waarbij ook het koor en de kapel diverse keren samen optraden. Het was genieten. Op maandag 21 december zal dit concert ook ten gehore worden gebracht in de H. Bartolomaeuskerk in Beek. Dat gebeurt dan in samenwerking met het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek. zie de foto’s deel 1.  deel 2 DSC_5405 politiekapel naam

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

One Response to Kerstconcert Politiekapel GLZ en Koor Ochaarm.

  • Geweldig dat je er was Henk. En zo als altijd weer van enorme toegevoegde waarde. Heel benieuwd naar de reportage. Groet, politiekapel Gelderland Zuid.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.