12 december 2015

40 jarig jubileum ReumaPatientenVereniging

Zaterdagmiddag hield de ReumaPatiëntenVereniging Nijmegen e.o,  met leden uit de gehele regio, haar 40 jarig jubileumfeest in zaal de Vink te Ooij. Eerst was er een symposium en daarna was het feest. Gastsprekers waren  Marijn van den Bosch (onderzoeker Radboud UMC), Karen Bevers (medisch hoofd Reumacentrum Sint Maartenskliniek SMK =) en Frank van den Hoogen (directeur reumacentrum SMK en hoogleraar Radboud UMC). Verder waren er optredens van troubadour  Karel Bosman en vertelster Hanneke Beld en werd er een quiz gehouden door Evelien van Zeeland en Jolanda Marneef. De muzikale omlijsting van deze middag was in handen van het seniorenorkest “De Spetters”. zie de foto’s (komen nog)DSC_5011 reuma naam

Op de foto van een deel van de bestuursleden staan van links naar rechts Yvonne Jansen, Gerardine Willemsen, Patricia Pennings en Ineke Huilmand.