9 december 2015

Bingo voor Serious Request in Gasthuis Millingen

Woensdagmiddag hebben Julika, Sarah en Suus, alle drie leerlingen van het Citadelcollege in Lent een bingo gehouden voor het goede doel, in dit geval Serious Request,  in Gasthuis Sint Jan de Deo te Millingen aan de Rijn. Serious Request is een landelijke actie die opgezet is door het radiostation 3FM. Dit is een actie waarmee Nederland zoveel mogelijk geld ophaalt voor een “stille ramp”.  Dit zijn rampen die niet zo bekend zijn maar waar wel dringend hulp voor nodig is. Naast het door de leerlingen opgehaalde geld dat naar Serious Request gaat, heeft het Citadel College zelf ook nog een goed doel waar de eerste 10.000 euro naartoe zal gaan. Ze gaan namelijk met deze school een school bouwen in Oeganda, waar veel kinderen nog niet naar school kunnen. De Bingomiddag in Millingen heeft 180 Euro opgebracht. zie de foto’s.DSC_4387 Bingo naam