5 november 2015

Speciale aandacht voor de verzorging van kindervoeten op basisschool Op Weg

In aanloop naar de a.s. 10e editie van de traditionele Bastenrun, heeft gediplomeerd pedicure Liesbeth Gerrits van Voetzorg Ooij op woensdagochtend 4 november bij de kinderen van groep 3 t/m 6 het belang van goede voetverzorging onder de aandacht gebracht. Op jonge leeftijd kunnen al diverse voetproblemen ontstaan, hetgeen door de vele reacties van de kinderen werd bevestigd. De pedicure brancheorganisatie Provoet heeft in het kader van de campagne “Kapitein Provoet” leuke toolkits samengesteld. Deze zijn die ochtend uitgedeeld zodat de kinderen daarna thuis als echte “voetpiraten” op voetavontuur konden gaan.DSC_1053 Pedicure naam

 

Voetzorg Ooij is een nieuwe pedicurepraktijk in Ooij en bevindt zich in de Loeffenstraat op nummer 47. In een frisse en modern ingerichte praktijkruimte wordt met zorg en aandacht een professionele voetbehandeling op maat gegeven. Hygiëne en comfort staan hierbij hoog in het vaandel. Pedicure Liesbeth Gerrits is bevoegd om de diabetische, reumatische en overige risicovoet te behandelen. Tevens komt zij voor behandelingen bij u thuis als u fysiek niet in staat bent om de praktijk op de 1e verdieping te bezoeken. Het telefoonnummer voor het maken van een afspraak is 06 83 58 72 45.