12 september 2015

Vrijwilligersmarkt in Groesbeek op 20 september

Het Vrijwilligerssteunpunt van de Stichting Welzijn Groesbeek organiseert samen met de gemeente Groesbeek op 20 september 2015 tussen 10.30 en 16.30 uur de jaarlijkse vrijwilligersmarkt. Dit jaar doen we dat tegelijk met het evenement 70 jaar vrijheid georganiseerd door het Bevrijdingsmuseum en de ondernemers in Groesbeek. In de aankleding van de markt zullen we aansluiten bij het thema vrijheid, wellicht kunt u in uw stand ook iets met dit thema. Hiermee hopen we verzekerd te zijn van een groot publiek. De reden dat het vrijwilligerssteunpunt en de gemeente de vrijwilligersmarkt samen organiseren is de waarde die wij toekennen aan vrijwilligers(werk). Zonder vrijwilligers zouden vele activiteiten binnen de Gemeente niet mogelijk zijn. Tijdens deze markt heeft u als vrijwilligersorganisatie de mogelijkheid om u te presenteren en nieuwe leden en vrijwilligers te werven. Tijdens de markt kunt u een kraam huren. Wanneer u interesse heeft kunt u dit via de mail aangeven aan p.kregting@welzijngroesbeek.nl. Vermeld daarbij a.u.b. de contactgegevens. Wanneer we geïnventariseerd hebben hoeveel aanmeldingen er zijn zullen we u verder informeren over huur, locatie, PR, en dergelijke. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met één van de personen vermeld bij .Vrijwilligersmarkt_2015_Groesbeek-DGB

Met vriendelijke groet,

Petra Kregting en Marjon Galdermans
T: 06-53764809
E: vrijwilligerssteunpunt@welzijngroesbeek.nl
Frans Jongeneel, vrijwilliger
Ellen te Molder
e.t.molder@groesbeek.nl
Erik Offringa
e.offringa@groesbeek.nl
T: 14 024