12 september 2015

“Spiegelwaal en De Lentloper” 11 september

Op vrijdag 11 september heeft de Berg en Dalse fotograaf Onno Swart weer zijn maandelijkse rondje langs de “Spiegelwaal” en “De Lentloper” in de Waalsprong gemaakt. Onder een mooie blauwe hemel zag hij dat er nog steeds hard gewerkt wordt,  vooral het verplaatsen zand is momenteel wat je veel ziet gebeuren. De de auto’s rijden nog steeds af en aan en het opzuigen van het zand via de K3Delta naar de boten is in volle gang. Het laatste stuk je van de Bypass,  waar 2 jaar stad in- en uitwaarts  overheen is gereden , zal waarschijnlijk aan het eind van de maand geheel verdwenen zijn. En voor het afwerken van het gehele project zal toch nog wel heel wat manuren vergen voor het echt allemaal klaar is. Zie de foto’s van Onno Swart.OAS - 66 I Lent naam