3 september 2015

Snikhete Kick-Off dag bij VVLK

Zondag 30 augustus vond bij VVLK, op Sportpark ‘De Duffelt’ in Leuth voor de vijfde maal het inmiddels traditionele feest van de Kick-Off dag plaats. ’s Ochtends had het nog geregend en met een snel oplopende temperatuur door de zon die zich duidelijk liet zien werd het broeiend warm. Toch startte het programma om 11:00 uur met de wedstrijd van VVLK 4 tegen BVC’12 4. De uitslag was 1-7 voor de Beekse club die de hitte toch wat beter kon verdragen. Het weer was in ieder geval geen spelbreker bij de opkomst. Het publiek en de leden stroomden rond het middaguur in grote getale binnen. Verkoeling was er niet, of het moest in een koel drankje gezocht worden. Een bevlogen toespraak van voorzitter Geert Keukens zorgde voor een aandachtig publiek. Daarna was het de beurt aan de jeugdige spelers van VVLK en SVO’68. De E-pupillen maakten er een sportief spektakel van. Bij de jeugd hoort SVO er ook een beetje bij. Dit seizoen zijn er voor de competitie, vanuit VVLK en SVO’68 samen, meerdere jeugdteams bij de KNVB in een samenwerkingsverband ingeschreven.  Er was ruimte voor een springkussen, een waterglijbaan en er werd ook nog een oud spel gespeeld, het Kwallebal. Genoeg voor de jeugd om zich mee te vermaken. De ouderen zochten al snel de schaduw op, genoten van een drankverkoeling, een barbeque hap van Wim en genoten onder de parasol van de muziek van Theo van Blitz. Ook tijdens het klapstuk van de middag, de bekerwedstrijd van VVLK 1 tegen SCH 1 hielden de meesten dit vol. SCH nam de winst van 2 – 7 mee naar Nijmegen. Het was een gezellig begin van het seizoen en de aanwezigen genoten van een geslaagde vijfde Kick-Off dag bij VVLK. Het bestuur van VVLK bedankt haar leden en vrijwilligers voor hun inzet en daarmee ook weer voor een geslaagde aftrap van het nieuwe seizoen. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.DSC_8301 Kick Off dag naam