27 augustus 2015

Burendagen Kekerdom

Het braakliggende terrein aan de Jan Arntzstraat in Kekerdom is in korte tijd omgetoverd in een groene ontmoetingsplaats. Het terrein is inmiddels ingericht met o.a. picknicktafels, een Romeinse kruidentuin, een volleybalveld, een buitenluchtschaakbord, een klim- en klauterplek en een barbecueplek. En we zijn er nog niet! Binnenkort komt er nog een picknicktafel bij, wordt er een waterpomp aangesloten, gaan we een minibibliotheek plaatsen en een pipowagen gebruiken als opslag. Verder wordt het terrein nog levendiger groen door het plaatsen van diverse bloeiende heesters. Ligt Kekerdom jou na aan het hart? En vind je ook dat Kekerdom beter verdient dan een kaal braakliggend terrein in de kern van het dorp? Kom dan naar de Burendagen op vrijdag 25 september 2015 tussen 15:00 – 20:00 uur en op zaterdag 26 september 2015 tussen 9:00 – 14:00 uur en help een handje mee om de plannen te realiseren. Natuurlijk sluiten we het harde werken af met een hapje en een drankje. Je bent van harte welkom! Burendag Kekerdom 1

Vmk lXamW