14 augustus 2015

Automobilist van de dijk in Ooij.

Een automobilist uit Beek is vrijdagmorgen met zijn auto van de dijk gereden nabij de Tien Geboden in Ooij. Na een bocht in de weg verloor hij de macht over het stuur en ramde de omheining langs de weg, waarna hij vervolgens onder aan het talud terecht kwam. Vervolgens reed hij nog een einde door aan de voet van de dijk, waarna hij zijn voertuig voor een hek tot stilstand kon brengen. Omdat er gedacht werd aan een onwelwording, werden zowel de politie als de ambulance gewaarschuwd. Het ambulancepersoneel heeft de al wat oudere bestuurder onderzocht, maar verdere behandeling bleek niet noodzakelijk. De bestuurder is door de politie naar huis gebracht en de auto is opgehaald door takelbedrijf Houterman. zie de foto’s DSC_8903 auto 10 Geboden naam-1