14 augustus 2015

Zondag 30 augustus de 14e PAP-dag in Millingen op de Zeelandschehof.

 Zeelandsche Hof flyer Papdag 2015Verrassende kindervakantieafsluiting. Zondag 30 augustus 2015 van 13.00 tot 18.00 uur. 14e PAP-dag.Traditioneel wordt de Pap-dag, Pony, Akker en Paarddag, aan het einde van de schoolvakantie georganiseerd op de Zeelandsche Hof en al weer voor de 14e keer!

Kinderen kunnen nog lekker genieten van de laatste vakantiedag en lekker buiten spelen. Van alles is er weer te beleven en zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals:

  • Ringsteken en Ponyritjes.
  • Kinderen kunnen met de bekende hoefijzerkaart limonade, snoep, ijs en een leuke herinnering krijgen voor de prestaties die geleverd worden.
  • Diverse spellen en natuurlijk trampolinespringen.
  • Schminken!
  • Voor de kleinsten staat als vanouds de maisbak weer opgesteld!

De toegang is gratis.De prijs van de hoefijzerkaart is net als voorgaande jaren maar € 5,00 !! Hiermee kunnen de kinderen deelnemen aan alle activiteiten incl. de daarbij behorende versnaperingen. Kortom, alle ingrediënten voor een actieve en gezellige middag. Voor meer informatie belt u met de Zeelandsche Hof, tel. 0481-433742. Een routebeschrijving vindt u op de website: www.zeelandschehof.nl   Graag tot zondag 30 augustus 2015 bij de”Zeelandsche Hof”, Molenstraat 4, Millingen aan de Rijn! Het belooft mooi weer te worden.