21 juli 2015

Vernieling autospiegels in Beek

De afgelopen nacht zijn er van diverse auto’s in Beek autospiegels vernield. Dit gebeurde aan de Rijksstraatweg en eindigde (voor zover bekend) in de Hermelijnstraat. Een buurtbewoonster hoorde omstreeks 01.00 uur herrie/knallen op straat en ze dacht aan vuurwerk. Ze is  gaan kijken en zag een spoor van omgeklapte en vernielde autospiegels. Ze is het spoor gaan volgen van de Rijksstraatweg tot halverwege de Hermelijnstraat (ter hoogte van nr 18). Het spoor was erg duidelijk te volgen! Ze heeft tijdens de klappen mensen op fietsen gehoord. In ieder geval 1 mannelijke stem (jonge leeftijd) en ze gokt op in ieder geval 2 fietsers, gebaseerd op het gerammel van de fietsen.  Misschien heeft iemand vannacht iets gezien, dan is een berichtje zeer welkom bij de politie op 0900-8844. De eigenaren zullen waarschijnlijk wel aangifte gaan doen bij de politie.spiegel