25 juni 2015

Lancering Romeinse Munt in de gemeente Groesbeek.

Woensdagmiddag is in restaurant in Geuren en Kleuren in Berg en Dal de lancering gestart van de nieuwe Romeinse Munt. De STER (Stichting Recreatie en Toerisme),  gemeente Groesbeek en RBT KAN geven gezamenlijk de Romeinse munt uit. De munt heeft als doel meer bestedingen van de verblijfstoerist in de gehele gemeente Groesbeek te realiseren en heeft de functie van een kortingsbon. Bovendien wordt met de munt de relatie met het Romeinse verleden zichtbaar. Een envelop met drie munten wordt uitgegeven door de verblijfsaccommodaties in de gemeente Groesbeek aan gasten die deze weer in kunnen leveren bij verschillende ondernemers. Voor een overzicht van de actuele acties kijk opwww.vvvrijkvannijmegen.nl/romeinsemunt. Namens de gemeente Groesbeek was wethouder Sylvia Fleuren aanwezig en de munt werd geïntroduceerd door Jurriaan de Mol van RBT KAN en Erik de Gans van STER. zie de foto’s.DSC_7677 Romeinse munt naam