12 juni 2015

BBQ in de Polderkamer in Ooij.

Deze vrijdag was  er een Barbecue in de Polderkamer in dorpshuis De Sprong te Ooij.  24 deelnemers hadden zich aangemeld om van deze speciale BBQ gebruik te maken en daarmee bleek ook dit weer een groot succes. De koks Ruud de Widt en Wim Huberts, stonden deze vrijdag weer paraat om  samen met “hun assistentes” klaar om eenheerlijke maaltijd te bereiden voor iedereen die daar lekker wil komen eten.  Ofschoon ze in deze zomermaanden normaal niet aanwezig zijn en de bereiding van de maaltijden aan andere vrijwilligers over laten, waren ze toch voor deze speciale gelegenheid naar dorpshuis De Sprong gekomen. Binnenkort gaan ze naar Frankrijk om daar te koken en in de wintermaanden zullen ze weer in de Polderkamer van de partij zijn. zie de foto’s.DSC_0558 BBQ Polderkamer naam