12 juni 2015

Live concert in Openluchttheater.

Wat is heerlijker dan op een lome zondagmiddag lekker een eindje te fietsen? Naar het Openluchttheater De Goffert gaan en daar genieten van een prachtig live concert! Het kan op zondagmiddag 21 juni. De bar is open, de blazers zijn in topconditie, het ijs is koud, de hotdogs zijn knakkend vers en de toegang is gratis. Als kers op de taart is er een slagwerkworkshop, een leuke en originele traktatie voor iedereen – niet alleen voor vaders!  Wat? Optredens van muziekvereniging de Ooijse Toekomst, het Wereldmuziekkoor, Hattrick Percussion en Harmonie Tarcisius. Maar ook: een slagwerkworkshop, ijs van Marco Contino, schminken en een clown. Waar? Openluchttheater De Goffert; Hoe laat? Van 14 tot 17 uur. Kosten? De toegang is gratis!Poster zomerconcert 2015 (2)