29 mei 2015

Laat niet als dank….

Buurtbewoners uit de Prinses Beatrixstraat in Ooij zijn niet blij met de overlast welke ze regelmatig ondervinden rond het Eendengat tussen dorpshuis de Sprong en hun straat. Op zich hebben ze geen problemen met de jeugd (vaak al wat oudere jeugd) die daar een hangplek heeft gevonden, maar de herrie van bijv. de autoradio, het achterlaten van veel vuil in de vijver als op de oever e.d. , dat dan weer door de buurt moet worden opgeruimd. Op zich zou het misschien ook handig zijn als men van de kant van de gemeente de afvalbak daar ter plaatse wat vaker leegt. Eendengat 1 Eendengat 2

One Response to Laat niet als dank….

  • Dit is werk voor de boa”s,die kunnen daar toezicht houden,zorgen dat de rommel opgeruimd wordt en dat er geen geluids-overlast is.
    Dan kunnen ze de hondenbezitters in de gemeente Berg en Dal met rust laten!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.