24 mei 2015

12e VVLK 5 tegen 5 toernooi.

Zaterdag 23 mei 2015 werd op Sportpark ‘De Duffelt’ voor de 12e keer het 5 tegen 5 toernooi georganiseerd. Wat het aantal inschrijvingen betreft was het drukker, groter en gevarieerder dan ooit. Maar liefst 34 teams hadden zich ingeschreven voor deelname in recreatieve en prestatieve poule-prestaties.  In een strak geregiseerd programma werden tussen 08:30 uur en 17:00 uur maar liefst 90 wedstrijden van 20 minuten gespeeld. De ochtend begon met een vriendelijk zonnetje en gemotiveerde teams. Maar van 11:00 uur tot na 14:00 uur hingen er dreigende, donkere wolken boven de 6 velden en viel er toch wel wat regen. Dat kon de pret echter niet drukken. Lovende commentaren van de deelnemende partijen. Sportief en gezellig! En zo wil VVLK, de organiserende vereniging, het ook houden. Er waren 9 teams in de prestatie gerichte poules. Verrassing was de uitschakeling in de halve finales van 8-voudig winnaar De Kastanje uit Millingen aan de Rijn. Een nieuw team, JVH Totaalstoffering uit Nijmegen ging er met de zege en de beker vandoor. Zij komen zeker volgend jaar terug om hun titel te verdedigen. En voor De Kastanje wacht er dan ook weer een nieuwe uitdaging. Toch waren er weer prijzen die naar buurdorp Millingen gingen. Bij de recreanten was ’t het team van Janssen & Janssen 87 die de zege afdwong ten koste van het team van BVC.  Verder was de beker in de 35+ poule voor Millingen 4 en ging de beker bij de dames naar FC De derde helft. Het avondprogramma werd verzorgd door DJ Winnie.  Een mooie 12e toernooi-editie om op terug te kijken. zie de foto’s deel 1DSC_1991VVLK naam DSC_1997 VVLK naam; deel 2