2 mei 2015

Toon Verhoef stopt na 50 jaar als scheidsrechter.

Toon Verhoef, een scheidsrechter in hart en nieren en lid van BVC’12, waar hij ook regelmatig wedstrijden floot,  heeft vandaag in Wijchen zijn laatste wedstrijd gefloten in het amateurvoetbal: Woezik C1 – UDI’19/Beter Bed C1. Na 50 jaar is het mooi geweest, vindt Toon Verhoef (75) uit Nijmegen. ‘Het lichaam waarschuwt me: Nou Toon, ik wil nog wel, maar ik kan eigenlijk niet meer.’ Dat was tijdens de wedstrijd niet te zien, want Toon rende nog steeds met de jeugdige voetballers mee. zie Omroep Gelderland.  zie de foto’s DSC_0594 Toon Verhoef naam

One Response to Toon Verhoef stopt na 50 jaar als scheidsrechter.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.