2 mei 2015

Nieuwe kampioenen bij SVO in Ooij

Het was vandaag geen gemakkelijke wedstrijd voor de B-junioren van SVO voetbal, maar het lukte hen toch om van een 4-0 achterstand terug te komen op een 4-0 gelijkspel, waarmee ze de voorjaarstitel behaalden. En daarmee rondden ze  op een sublieme wijze een geweldig seizoen af. Met 2 kampioenschappen en een halve finale in de beker kunnen zij met een zeer trots gevoel terugkijken op dit seizoen. Of dit alles nog niet genoeg is zullen de heren het volgend weekend ook nog de clubkampioenschaal junioren/senioren in ontvangst mogen nemen Van harte gefeliciteerd!!! Foto Fred BouwmeisterKampioen SVO

One Response to Nieuwe kampioenen bij SVO in Ooij

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.