23 april 2015

Ontdek je bestemming in de bieb

De zomer komt eraan en de vakantiegevoelens beginnen te kriebelen. Reisgidsen, romans en films over populaire en minder gangbare vakantiebestemmingen staan voor je klaar in de Bibliotheek Gelderland Zuid. Speciaal om de zomerkriebels op gang te brengen biedt de bibliotheek een gratis abonnement voor 3 maanden dat automatisch wordt beëindigd.  Maak kennis met de brede collectie die de Bibliotheek Gelderland Zuid in 21 vestigen te bieden heeft. Met ruim 350 duizend boeken, 14.000 dvd’s, 20.000 cd’s, maar ook luisterboeken, e-books en bladmuziek is er voor elk wat wils. Bovendien krijg je met je bibliotheekpas korting op activiteiten in én buiten de bibliotheek.  Met de gratis bieb-actie staat in het bijzonder het uitgebreide aanbod van reisgidsen en reisboeken tot je beschikking. Dit jaar geen aankoop van één vakantiegidsje voor eenmalig gebruik, maar struinen door de vakantieboeken van de bibliotheek. Lenen heeft zo zijn voordelen.  Aanmelden kan tot 5 mei 2015. Meer informatie? Kijk op www.gratisbieb.nlGratis bibliotheekabonnement