29 maart 2015

Palmpasengezinsviering in H. Hubertuskerk te Ooij.

Zaterdagavond was er in de H. Hubertuskerk te Ooij een Palmpasen gezinsviering m.m.v. het koor “Encore” . De viering werd geleid door pastoor Henk Janssen en de communicantjes van de vroegere parochies uit Beek, Ooij en Leuth waren hiervoor uitgenodigd. Ze zouden tijdens deze viering aan de bezoekers worden voorgesteld. 24 eerste Communicantjes ( een aantal konden niet) waren deze avond aanwezig, allen met Palmpasenstok. Maar omdat het voorstellen van de communiecantjes tijdens deze mis teveel tijd in beslag zou nemen had de pastoor besloten om dat tijdens een volgende mis in de kerk te doen. Samen met de andere kinderen werden ze wel bij de mis betrokken en samen liepen ze ook met hun Palmpasenstokken  een rondje door de kerk. zie de foto’s DSC_5335 Palmpasen