29 maart 2015

Jaarconcert “Jukebox” van Edelweisz in Berg en Dal

Jukebox was het thema van het jaarconcert zaterdagavond van muziekvereniging Edelweisz in dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal met medewerking van Dance Fun uit Heumen. Het orkest staat onder leiding van Theo Jetten. Zij namen de vele bezoekers mee in de geschiedenis van de popmuziek. Er stonden deze avond vele populaire herkenbare muziekstukken op de lessenaar. Natuurlijk ontbraken The Beatles en The Rolling Stones niet. De jarenlange nummer 1 in de Top 2000, Bohemian Rhapsody, werd ook uitgevoerd. Gaandeweg de avond werd naar het nu toegewerkt en kon men ook de muziek van Robbie Williams, Adele en Robin Thicke herkennen. Dance Fun danste met de muziek, maar had ook een eigen act en liet het publiek genieten van hun nieuwste show Sister Act. Ook het jeugdorkest, o.l.v Danny Eissing,  was van de partij. Het werd een geweldige avond met prachtige muziek en dans. zie de foto’s DSC_5508 Edelweisz